Pentru că politica internă a societății nu corespunde cu pretențiile sale

Nicușor Constantinescu plânge la poarta Lafarge

1740

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a stat ieri la poarta Combinatului Lafarge din Medgidia, preferând ca ulterior să se plângă de acest lucru, decât să respecte regulile unei societăți.
Concret, potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al Consiliului Județean Constanța, Constantinescu a răspuns, ieri, unei invitații a directorului general al Lafarge, Edmund Piesh.
Constantinescu nu s-a dus însă singur în vizită. El a pornit, așa cum le stă bine pesediștilor, "în echipă". Președintele CJC a fost însoțit de deputatul PSD Lucian Băluț, dar și de alți funcționari din cadrul CJC. Așa cum se arată în comunicat, conducerea Lafarge a transmis agentului de pază să se permită accesul în societate atât lui Constantinescu, dar și unei a doua persoane. Pentru că de data aceasta ar fi trebuit ca și el să respecte niște reguli, Constantinescu a preferat să decline astfel invitația, să stea la poarta societății și să acuze conducerea Lafarge de "sfidare și încălcare a regulilor elementare de protocol și de politețe".
Se pare însă că Nicușor Constantinescu uită că funcția de președinte al CJC nu îi conferă statutul de stăpân pe orice mișcă în județul Constanța și, surprinzător poate pentru el, sunt pe lumea asta reguli cărora chiar și el, prin natura funcției, trebuie să se supună.
Mai trebuie menționat și faptul că aceasta nu ar fi prima întâmplare de acest gen pentru Nicușor Constantinescu. În campania de la alegerile locale, lui Constantinescu și echipei sale li s-a refuzat accesul la Centrala Nucleară de la Cernavodă, tot ca urmare a faptului că nu își anunțaseră vizita în conformitate cu politica internă a societății, sfidând astfel, din nou, reguli interne care contribuie, de altfel, la buna desfășurare a activității în orice instituție, fie ea publică sau privată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7733 secunde