Noi detalii despre cursa Malaysia Airlines

189
Noi detalii despre cursa Malaysia Airlines - malaysiaairlinesreview2l-1394794945.jpg

Articole recomandate

După mai bine de o săptămână de la disparția cursei MH370 a Malaysia Airlines, cu 239 de pasageri la bord, care efectua un zbor Kuala Lumpur-Beijing, au apărut noi detalii. Autoritățile din 12 state continuă căutările, dispunând de cele mai performante tehnologii de localizare însă nu pot detecta epava avionului.


Malaezia a trimis un avion către o zonă maritimă în care trei obiecte plutitoare au fost descoperite de către un satelit chinez, au anunțat autoritățile, în a șasea zi de căutări ale zborului. Premierul chinez Li Keqiang a anunțat că Beijingul va continua căutarea avionului dispărut cât timp există speranță. Vietnamul a anunțat joi că avioanele sale nu au reperat resturi într-o zonă în care au fost semnalate "obiecte plutitoare" de către un satelit chinez.


Mai mult, după ce joi au apărut zvonuri conform cărora avionul și-a continuat zborul timp de mai multe ore, după ce a pierdut contactul cu turnul de control, autoritățile malaeziene au dezmințit informația.
Pe de altă parte, ministrul malaezian al Transporturilor, Hishammuddin Hussen, a declarat că obiectele detectate de sateliții Chinei într-o zonă maritimă nu sunt resturi ale zborului MH370.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4823 secunde