O mireasă s-a răzbunat pe iubitul care nu a mai apărut la altar, ţinându-i rudele ostatici

344
2
O mireasă s-a răzbunat pe iubitul care nu a mai apărut la altar, ţinându-i rudele ostatici - nnn-1679339658.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Bihar, India, a uitat să apară la propria nuntă după ce s-a îmbătat cu o seară înainte, ceea ce a dus la o ceartă aprinsă între familia mirelui și cea a miresei. Potrivit presei locale, bărbatul ar fi trebuit să se căsătorească luni, însă nu s-a mai trezit la timp pentru a ajunge la nuntă. Mireasa, nedorind să își unească destinul cu un bărbat iresponsabil, a refuzat să continue ceremonia și a cerut familiei mirelui să îi returneze banii pe care i-a cheltuit pentru nuntă. Lucrurile s-au înrăutățit când familia mirelui a refuzat. Atunci, mireasa și familia ei au decis să țină ostatici rudele mirelui până când acesta va plăti întreaga sumă cerută. Polițiștii au fost chemați la fața locului pentru a interveni și a ține situația sub control. Familia mirelui a fost în cele din urmă de acord să returneze banii cheltuiți pentru nuntă, iar mireasa a fost convinsă să continue totuși ceremonia. Nunta a avut loc în sfârșit, deși mult mai târziu decât era planificat inițial. Poliția încă investighează incidentul, potrivit samaaenglish.tv, citată de antena3.ro. 

Comentează știrea

Si cu banii luati si cu mandra pe semnatura
20 martie
"Nunta a avut loc în sfârșit"

"Familia mirelui a fost în cele din urmă de acord să returneze banii cheltuiți pentru nuntă, iar mireasa a fost convinsă să continue totuși ceremonia". Noroc din asta sa nu ai, mai bine cumperi mai multa bautura ca sigur se trateaza. Practic vine iubirea pe banii tai cu toate obligatiile contractuale. Acum pe complementara, bravo miresei ! (si cu banii luati si cu .... la caruta).

Context
20 martie
Momeala de Cotoroanta

Asta nu-i de GuruNanak, e pe alt sablon de Cotoront. Aia buna are petale de trandafir ros, bijuterii alese si multe iar identificarea de moralitate (obligatoriu) se vede clar la luna. Aici o hatra, babornita din aia cu faina din matase verde. Alesul. boschetar din ala de toberon (cum e si la noi). Darul de nunta cam cat betivania din scursuri de sticle de linga peronul comunal. Noroc cu familiile, oameni cu buna judecata si invatatura aleasa ca au gasit corespondenta biunivoca perfecta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde