Pachete cu alimente pentru români, de la Guvern. Când primesc oamenii cele 24 de kilograme de produse

487
1
Pachete cu alimente pentru români, de la Guvern. Când primesc oamenii cele 24 de kilograme de produse - aliment-1666795602.jpg

Articole de la același autor

Pachete cu alimente care cântăresc 24 de kilograme, pentru aproape două milioane de români. Ajutoarele de la Guvern vor fi împărţite oamenilor înainte de sărbătorile de iarnă, a anunţat ministrul Marcel Boloş, potrivit Antena3


Pachetele cu alimente luate din bani europeni vor ajunge la români din 1 noiembrie, pentru ca oamenii să le aibă înainte de Crăciun.


"Pachetele cu alimente se vor distribui începând cu data de 1 noiembrie, ele fac parte dintr-un program pe care noi l-am implementat începând cu anul 2017. Sunt pachete cu produse alimentare, au 24 de kilograme greutatea.

Pachetele sunt destinate celor care sunt cu veniturile sub venitul minim garantat, este vorba de beneficiarii legii privind ajutorul social.


Avem peste 1,8 milioane de astfel de pachete pe care noi le distribuim o dată la şase luni și, desigur, odată cu finalizarea programului care va avea loc în luna ianuarie închidem un program ce a avut ca adresabilitate această categorie de beneficiari.

Am încercat ca distribuirea lor să aibă loc în lunile noiembrie și decembrie, pentru ca înainte de sărbători să poată să beneficieze de aceste pachete de produse alimentare", a anunţat ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Marcel Boloș.


Comentează știrea

Initiativa Buna
26 octombrie 2022
Cadrul Romanesc

Ref. populatie de 19mil. si 1,8 milioane de astfel de pachete. Simplu 1 famile nevoiasa are 1 pachet (3 persoane). Adica 19 mil/3 = 6 mil familii din care 1.8 familii nevoiase. 1.8X100/6 = 30% familii nevoiase. Sau 1 din 3 familii in Romania este in pragul saraciei !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5996 secunde