Paginile de socializare ale Arhiepiscopiei Tomisului și Radio Dobrogea atacate de hakeri

172
Paginile de socializare ale Arhiepiscopiei Tomisului și Radio Dobrogea atacate de hakeri - 1200pxarhiepiscopiatomisului-1708162148.jpg

Articole de la același autor

Paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului” și „Radio Dobrogea” au fost supuse vineri, unui atac cibernetic din partea unui cont „de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.


“Pentru că ieri paginile de Facebook “Arhiepiscopia Tomisului” și “Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont “de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație.


Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel. Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre. Vom reveni cu informații. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde