VAL DE ATACURI CIBERNETICE ÎN ROMÂNIA! Site-ul Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică, vizat

181
VAL DE ATACURI CIBERNETICE ÎN ROMÂNIA! Site-ul Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică, vizat - sitednscatacathackeriministruldi-1706694164.jpg

Articole de la același autor

Site-ul Directoratului Național pentru Securitate Cibernetică (DNSC) a fost atacat, timp de șase ore, cu o pondere de circa 18.000 de accesări pe secundă, a anunțat ministrul Digitalizării, Bogdan Gruia Ivan.

Concret, în cursul nopții, între orele 1:00 și 7:00 dimineața, site-ul a fost ţinta hackerilor, spune, miercuri, ministrul Digitalizării.

Ministrul Bogdan Gruia Ivan a spus că după atacul cibernetic, în momentul de față, efectele sunt nule pentru site-ul DNSC.

"Nu au fost copiate fișiere, nu a fost adus într-o stare nefuncțională site-ul. El funcționează și este protejat", a spus ministrul.

Atacul asupra site-ului DNSC a venit la doar câteva ore după breșa de securitate de la Camera Deputaților. Hackerii au spart serverele Camerei Deputaţilor şi au furat zeci de mii de documente și contracte, inclusiv datele premierului ţării. Cartea de identitate a lui Marcel Ciolacu, dar și cea a lui Hunor Kelemen, au apărut deja pe Dark Web. Experţi din cadrul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, STS şi SRI au făcut o celulă de criză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3745 secunde