PD-L îl propune pe Gheorghiță Corbu secretar de stat în Ministerul Agriculturii

1115

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni s-au reunit ieri după amiază în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Județean. Potrivit declarațiilor liderului Organizației Județene, senatorul Mircea Banias, la eveniment nu s-au făcut nominalizările pentru conducerea agențiilor și a companiilor din subordinea ministerelor pentru că, așa cum explică Banias, "încă nu se cunoaște precis care dintre acestea revin PD-L- ului și care Partidului Social-Democrat".
În schimb, președintele pedeliștilor tomitani a ținut să menționeze că, pe lângă propunerea lui Paul Brânză pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, PD-L Constanța îl susține, pentru un post similar în Ministerul Agriculturii, pe Gheorghiță Corbu. Acesta din urmă a fost una dintre propunerilor inițiale de candidatură pentru un mandat de deputat într-unul din colegiile constănțene, dar ulterior s-a retras, implicându-se în campania electorală a actualului senator Mircea Banias.
De menționat este și faptul că, în conformitate cu precizările președintelui Organizației Județene, același Gheorghiță Corbu a fost propus și pentru postul de director general al unei agenții subordonate Ministerului Agriculturii.
Nu în ultimul rând, în cursul zilei de azi, democrat-liberalii constănțeni se vor întâlni și în cadrul unui Colegiu Director Județean, eveniment la care, așa cum a subliniat Banias, nu vor avea loc discuții oficiale, "cât mai degrabă unele informale, ca între colegi, la început de an".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.628 secunde