Poliția din Toronto încearcă de patru ani să rezolve misterul asasinării unor miliardari

243
Poliția din Toronto încearcă de patru ani să rezolve misterul asasinării unor miliardari - politietoronto-1639585666.jpg
Poliția din Toronto a cerut ajutorul publicului pentru a identifica un suspect în cazul asasinării a doi miliardari canadieni, relatează BBC.

Barry Sherman, în vârstă de 75 de ani, și Honey Sherman, de 70 de ani, au fost găsiți sugrumați în casa lor din Toronto, în decembrie 2017.

La patru ani după dubla crimă, poliția este în impas. Polițiștii au publicat acum o scurtă înregistrare de pe o cameră de supraveghere în care apare un individ care se plimba lângă casa familiei Sherman în noaptea în care cei doi au fost uciși.

Aceasta este singura persoană surprinsă de camerele de supraveghere în acea zi pe care poliția nu a reușit să o identifice.

Detectivul principal al cazului, sergentul Brandon Price, a spus că individul a intrat într-o zonă bine delimitată, în jurul proprietății Sherman în seara zilei de 13 decembrie 2017, când ar fi avut loc crimele.

Întrebat de reporteri de ce acest individ a fost declarat suspect și nu persoană de interes, Price a răspuns: „Avem acest individ care intră într-o zonă foarte clar definită, rămâne acolo pentru o perioadă de timp și apoi pleacă. Nu am reușit să găsim un scop pentru ca persoana respectivă să fie acolo”, a spus el, adăugând că acțiunile sale sunt foarte suspecte.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3208 secunde