Polițiștii au început să dea sute de amenzi celor care nu poartă mască

293
Polițiștii au început să dea sute de amenzi celor care nu poartă mască - amenzi3-1634833595.jpg
În Ilfov, judeţul unde se înregistrează cele mai mari incidenţe ale îmbolnăviriloc cu COVID din ţară, poliţiştii au dat sute de amenzi în ultimele ore. Sunt sancţionaţi în special cei care nu poartă masca în locurile aglomerate - pieţe, staţii de autobuz sau mijloace de transport în comun.


Au fost verificate şi restaurantele, unde agenţii au găsit clienţi care foloseau certificatul verde al unor cunoscuţi, pentru a sta la mese. Aici, pe lângă amendă, au fost întocmite şi dosare penale.


În judeţul Ilfov, sute de poliţişti au început de dimineaţă controalele în autobuze şi pieţe. Cei prinşi fără mască de protecţie au fost amendaţi pe loc cu 500 de lei.

Potrivit Antena3.ro,poliţiştii au găsit şi clienţi care foloseau în restaurante certificatele verzi ale cunoscuţilor, pentru a avea acces la masă. Aici, amenzile au fost de 2.500 de lei. În plus, cei care au încercat să păcălească legea s-au ales şi cu dosare penale.

"În cursul zilei de ieri au fost sancționate aproape 200 de persoane, în cuantum de 13.000 de lei, în ceea ce privește nepurtarea măștii, cât și nerespectarea din partea agenților economici a măsurilor în vigoare", a declarat Daniel Zamfir, prefectul judeţului Ilfov

În localitatea Tunari se înregistrează cea mai mare incidenţă din ţară - 23.79 la mie. Chiar şi aşa, pe stradă oamenii nu par prea îngrijoraţi de situaţie. Poliţiştii fac razii şi pe timpul nopţii, atunci când circulaţia este permisă doar persoanelor vaccinate.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3334 secunde