Polițiștii italieni au găsit cadavrul mumificat al unei femei, stând la masă. Nu mai fusese văzută din 2019

297
Polițiștii italieni au găsit cadavrul mumificat al unei femei, stând la masă. Nu mai fusese văzută din 2019 - carabinier-1644341779.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Italia au făcut o descoperire macabră. Cadavrul mumificat al unei femei a fost găsit stând la masă, în casa ei. Vecinii nu o mai văzuseră din 2019, dar au presupus că pandemia a determinat-o să se mute în altă zonă.


Descoperirea rămășițelor unei bătrâne de 70 de ani la aprozimativ doi ani de la moartea ei ridică un semnal de alarmă cu privire la îngrijirea persoanelor în vârstă din Italia.

Potrivit Antena3.ro Marinella Beretta, care nu avea rude în viață, a fost găsită în casa ei din Prestino, lângă Lacul Como, în nordul Italiei. Poliția a dat peste rămășițele ei întâmplător, când a făcut o vizită la domiciliu în timpul unor rafale puternice de vânt, care riscau să smulgă copacii neglijați din grădina femeii.

Vecinii femeii nu o mai văzuseră de peste doi ani și jumătate, dar au presupus că pandemia a făcut-o să se mute în altă parte. Oamenii legii nu au găsit niciun indiciu care să sugereze că la fața locului a avut loc vreo infracțiune, scrie The Guardian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7626 secunde