Preoţii se roagă la Dumnezeu ca biserica să beneficieze de compensarea preţurilor la energie

207
1
Preoţii se roagă la Dumnezeu ca biserica să beneficieze de compensarea preţurilor la energie - preot-1662567319.webp

Articole de la același autor

Preoţii din România se roagă la Dumnezeu ca politicienii să introducă şi biserica pe lista instituţiilor care vor beneficia de plafonarea şi compensarea preţurilor la energie, potrivit Antena3.ro


Neintroducerea pe această listă va însemna facturi uriaşe pentru biserici pe perioada rece.

Iarna trecută, până la intrarea în vigoare a primelor măsuri de plafonare, facturile erau uriaşe.

Acum preoţii caută soluţii pentru reducerea facturilor, în cazul neplafonării.


Anul acesta, lemnele au un preţ dublu faţă de anul precedent, astfel că, cu greu, unele biserici vor face faţă cheltuielilor de la iarăa.

Unii preoţi au luat măsuri de reducere a consumului la energie: au înlocuit becurile clasice cu LED-uri, iar sezonul rece, ce bate la uşă, lăcaşul de cult va consuma mai puţină energie.


Comentează știrea

Aljn
8 septembrie 2022
Pomana si cersetoria - stalpii societatii

Super! Adevarati crestini, in loc sa se roage pentru terminarea razboiului ei se roaga la Dumnezeu ca sa-i bage pe lista cu reduceri la energie. Sfantul Andrei si primii crestini au locuit prin grotele Dobrogei , aia oare se rugau la D-zeu ca autoritatile sa le dea lemne de foc si lumanari ieftine? Apropo, daca tot se vaita de frig, sa plece in Africa si sa propovaduiasca ortodoxia.Sa mearga in Congo sau Burkina Fasso , acolo e cald si frumos.Cu un fotovoltaic de camping te-ai scos,devi si furnizor de energie prin satele africane.

Pagina a fost generata in 1.0968 secunde