Preşedinta Maia Sandu a vizitat Bookfest şi a citit copiilor un fragment din „Micul Prinţ”

145
Preşedinta Maia Sandu a vizitat Bookfest şi a citit copiilor un fragment din „Micul Prinţ” - 1-1693554985.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat Salonul Internaţional de Carte Bookfest, unde a citit mai multor copii un fragment din „Micul Prinţ”, de Antoine de Saint-Exupéry, informează un comunicat al Serviciului de presă al Preşedinţiei de la Chişinău, transmis, vineri, 1 septembrie, de Moldpres.

„Unii dintre copii s-au dovedit a fi adevăraţi campioni ai lecturii, câştigători ai Maratonului de lectură organizat de Biblioteca Naţională pentru Copii «Ion Creangă». Alţii abia învaţă a citi, dar sunt dornici să asculte poveşti. Mulţi mi-au destăinuit că abia aşteaptă prima zi de şcoală, să-şi revadă prietenii şi să înveţe lucruri noi. Le urez un an şcolar cât mai captivant”, a declarat Maia Sandu.

Preşedinta Republicii Moldova a vizitat şi standurile de cărţi expuse în cadrul Salonului Bookfest de la Chişinău. Ea a mai subliniat că ediţia din acest an este impresionantă - circa 30 de mii de volume de carte, 30 de edituri importante din Republica Moldova şi România, o mulţime de lansări şi discuţii între scriitori valoroşi de pe ambele maluri ale Prutului, foarte multe cărţi frumoase pentru copii şi adolescenţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8443 secunde