Președintele Obama, veste neașteptată din partea fiicei sale

226
1
Președintele Obama, veste neașteptată din partea fiicei sale - obamasuparat-1440174619.jpg

Articole recomandate

Malia, fiica cea mare a președintelui american Barack Obama, își dorește să devină fotomodel. Fata, care la vârsta de 17 ani măsoară deja 1,82 metri, își dorește să profite de acest avantaj pentru a deveni supermodel.

Malia, care este deja un mare fan al show-urilor TV de modelling, precum "America’s Next Top Model" sau "Project Runway", vorbește numai despre visul ei de a defila pe podium, ceea ce nu pare deloc pe placul tatălui ei.

"Barack e îngrozit de faptul că Malia vrea să devină model. El și-a dorit mereu ca fiicele lui să aibă cariere tradiționale, precum cea de avocat sau de medic", a declarat o sursă de la Casa Albă.

Comentează știrea

Cosmin
21 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 August 2015
Stire din Actual : Anunțul zilei, din SUA
Pagina a fost generata in 0.4627 secunde