Le-a ieșit!

Primul "Flash Mob" al bloggerilor constănțeni a adunat peste 200 de emo kids, punk-iști și maneliști

2230

Articole de la același autor

Duminică, ora 13.45, în fața Tomis Mall. Grupuri mici de tineri stau ciorchine în jurul marii intrări a magazinului. Punk-iști și emo kids sunt ușor de recunoscut. Ținuta este extravagantă pe alocuri, ca pentru un mare eveniment. Dar nici maneliștii nu s-au lăsat mai prejos, ce, ei nu sunt tot bloggeri?
Ora 14 fix: tipul cu șapcă și ochelari apare și se dă startul. Rând pe rând, cei peste 200 de bloggeri se așează în șir indian spre uimirea trecătorilor. Într-o liniște deplină îl urmăresc pe cel din față și totul decurge conform planului. Nu s-a apelat la ușa rotativă, era un pericol ca flash mob-ul să se spargă - fapt dezbătut aprig pe blog-uri în ultimele zile, ci la o intrare mai mică, însă eficientă.
Paza de la parterul magazinului i-a lăsat să treacă, punând piedici doar presei să fotografieze șirul din interiorul magazinului. Pe blat, flash mob-iștii au reușit totuși să se filmeze între ei, spre disperarea agenților de pază care alergau dintr-o parte în alta să oprească camerele.
Șirul a urcat, conform planului, până la ultimul etaj, apoi a coborât pe o scară glisantă. Tot timpul, tipul cu șapcă a condus rândul; serios și foarte pătruns de moment.
La ieșirea din magazin, după ce și-au încheiat cu succes flash mob-ul, s-au despărțit, conform planului, fiecare în altă parte, blocând pur și simplu orice intrare sau ieșire din magazin.
Le-a ieșit! Prin flash mob pus la cale de bloggeri. "O fi vreo promoție sus la fast food", "Or fi reduceri" - erau nedumeririle trecătorilor. Un tip bine de la paza magazinului sare în ajutorul unei femeie trecute de 50 de ani: "E un flash mob, dacă nu știi ce e ăla, caută pe net!".
Niky, Barbilo, Nicos20, EmoMe, LoreyN, VinoSandra sunt doar câțiva dintre participanții la primul flash mob din Constanța. Foarte mulți nu se cunosc între ei decât după ID-urile de mess, dar iată că au strigat adunarea și le-a ieșit o evadare din cotidian. Și cine zicea că tinerii nu pot să se mobilizeze? Trebuie doar să știi unde să-i găsești și ce să le ceri…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0592 secunde