De negăsit

Concurs Șanse minime de supraviețuire pentru copilul dispărut la Poarta Albă

443

Articole de la același autor

Zeci de polițiști și jandarmi din Constanța sunt în alertă, de șase zile, după ce Mihai Bogdan Bulai, de nouă ani, a dispărut de la domiciliul său și nu a mai revenit acasă.
Cu toate că este vorba despre un copil minor care, după cum spune mama sa, nu pleca neînsoțit, Elisabeta Bulai a anunțat polițiștii destul de târziu, la data de 14 ianuarie, 24 de ore după ce a constatat că acesta nu s-a mai întors la domiciliu.
Oamenii legii au refăcut traseul copilului și au stabilit că ultima dată a fost văzut în apropierea unei stâne din localitate, situată la marginea comunei constănțene Poarta Albă.
Polițiștii, jandarmii, dar și locuitorii comunei au scotocit dealurile dintre localitățile Peștera și Poarta Albă, însă fără niciun rezultat.
Inspectorul șef adjunct al IPJ Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, a declarat că la stâna unde a fost văzut ultima dată copilul, se aflau un bărbat și o femeie. Cei doi s-au oferit să-l adăpostească pe băiat, însă acesta a refuzat, așa că cei doi
l-au lăsat să plece singur, cu toate că afară era o ceață foarte rece, iar copilul era dezorientat.
Atitudinea maturilor care l-au văzut pe copil și nu l-au obligat să rămână la ei, până anunțau polițiștii, este condamnată de anchetatori, deoarece ei ar fi putut să-l oblige să rămână la stână, iar ulterior să fie încredințat părinților.
În continuare, comisarul Rapotan a precizat că oamenii legii merg pe două variante: fie copilul a decedat din cauza unui șoc hipotermic sau a unui posibil atac al câinilor care sunt în zonă, fie se află la vreo fermă din localitățile apropiate și pus să muncească în folosul altora.
El a mai spus că în zilele următoare vor fi aduși câini de urmă a cadavrelor, în eventualitatea în care băiatul nu ar mai fi în viață.

Un elicopter va survola zona
Totodată, oamenii legii au apelat și la un elicopter, care să survoleze livada din apropiere, însă, momentan, acesta nu s-a putut ridica de la sol din cauza ceții.
Minorul are o înălțime de 1,45 - 1,50 m, constituție astenică, ten alb, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, urechi mari, nas drept, gura mare. La data dispariției, el era îmbrăcat cu geacă și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, fes negru și era încălțat cu bocanci maron.
Ultima dispariție de o asemenea amploare, în care este implicat un copil din județul Constanța, este cea din anul 2005, când, în aceleași împrejurări, a dispărut minora Andreea Mihaela Dodan, din satul Plopeni.
Ea a fost descoperită după șase luni, îngropată în curtea unui vecin, după ce fusese violată și strangulată de un tânăr de 25 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0966 secunde