Primul mesaj public al prinţului William, după diagnosticul Regelui Charles

169
Primul mesaj public al prinţului William, după diagnosticul Regelui Charles - trei-1707377551.jpg

Articole de la același autor

Prinţul William al Marii Britanii, care a revenit miercuri în serviciul public după operaţia soţiei sale Kate şi după vestea despre starea de sănătate a tatălui său, a mulţumit oamenilor pentru mesajele lor de susţinere după ce Regele Charles a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer, relatează Reuters, potrivit news.ro.


"Apreciem foarte mult bunătatea tuturor, vă mulţumim", a declarat Prinţul de Wales presei şi publicului, în timp ce sosea la o cină de gală pentru organizaţia caritabilă Air Ambulance din Londra, unde printre invitaţi s-a numărat şi actorul hollywoodian Tom Cruise.


Ulterior, luând cuvântul la gala caritabilă, prinţul William a mulţumit din nou: "Aş dori să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi, de asemenea, pentru mesajele amabile de susţinere pentru Catherine şi pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toţi. Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă "medical"”, a spus prinţul moştenitor, care are 41 de ani.


Evenimentul a fost a doua apariţie publică oficială a moştenitorului tronului, care miercuri şi-a reluat angajamentele publice, după ce şi le amânase pentru a avea grijă de cei trei copii ai săi, după ce Kate, soţia sa în vârstă de 42 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală, planificată, pe 16 ianuarie, iar apoi a petrecut două săptămâni de recuperare în spital.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5535 secunde