Protest inedit: Femeile din Togo au intrat în grevă de… sex

505
Protest inedit: Femeile din Togo au intrat  în grevă de… sex - togofemei-1346072432.jpg
Reprezentantele grupării togoleze de opoziție "Să salvăm Togo" au lansat duminică un apel "tuturor femeilor" din această țară să recurgă la o "grevă a sexului" timp de o săptămână începând de ieri, pentru a-i determina pe partenerii lor "să le susțină mai mult" în în-cercarea de a obține demisia președintelui Faure Gnassingbé, transmit agențiile internaționale de presă.

Mesajul a fost transmis de o activistă a mișcării, Isabelle Ameganvi, care le-a cerut femeilor din Togo să urmeze exemplul liberienelor, care au recurs la același procedeu pentru a grăbi încheierea războiului civil ce a marcat Liberia până în anul 2003.

"Femeile togoleze se vor declara într-o grevă a sexului începând de luni pentru a-și mobiliza soții să întreprindă mai multe acțiuni care să conducă la plecarea lui Gnassingbé de la putere", a spus ea la o manifestație. "Celui care ne conduce (aluzie la președinte) îi plac relațiile sexuale, motiv pentru care le invit pe togoleze să se abțină să-l vadă în această săptămână", a adăugat ea, afirmând ulterior pentru Associated Press că "avem multe modalități prin care îi putem face pe bărbați să înțeleagă ce vor femeile din Togo".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3461 secunde