Purtarea măștii de protecție va deveni o opțiune personală în Anglia

193
Purtarea măștii de protecție va deveni o opțiune personală în Anglia - angliamasca-1625488085.jpg

Articole de la același autor

Purtarea măștii de protecție va deveni, în curând, o opțiune personală în Anglia, iar datele care vor determina dacă pot fi ridicate restricţiile legate de coronavirus sunt „foarte favorabile”, a declarat, luni, ministrul Locuinţelor, Robert Jenrick, potrivit Reuters. De menționat că Anglia se confruntă în continuare cu o creștere a numărului de cazuri de Covid, determinată în mare parte de varianta Delta, care se transmite mai rapid.

„Va fi o perioadă diferită, în care noi, ca cetăţeni, vom lua aceste decizii, în loc să ne spună guvernul ce avem de făcut”, a declarat Jenrick pentru Sky News.

Restricţiile legate de carantină urmează să fie ridicate pe 19 iulie, potrivit programului stabilit de guvern, iar premierul Boris Johnson va stabili detaliile legate de etapa finală de relaxare a măsurilor în Anglia în următoarele zile, a spus Jenrick.

Întrebat dacă va înceta să poarte o mască facială dacă i se va permite, el a spus: „Da. Nu vreau în mod special să port o mască, nu cred că multă lume se bucură să o poarte, vom trece într-o fază în care acestea vor fi probleme de alegere personală”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3819 secunde