Răsturnare de situație în cazul avionului Malaysia Airlines dispărut

346
1
Răsturnare de situație în cazul avionului Malaysia Airlines dispărut - bef450055ae8ae36-1438964813.jpg

Articole recomandate

Noile fragmente găsite pe Insula Réunion par să nu provină de la zborul MH370, care a "dispărut" de pe radare, fără urmă, în martie 2014, a declarat vineri un purtător de cuvânt al vicepremierului australian Warren Truss.

Guvernul malaysian anunța joi că noi fragmente de avion au fost găsite pe insula franceză, în zona căreia căutările s-au dublat, în urma descoperirii, săptămâna trecută, a unei bucăți de aripă de Boeing 777, aduse de valuri pe o plajă.

Ministrul malaysian al Transporturilor Liow Tiong Lai a evocat, printre aceste fragmente, un hublou și o placă de aluminiu, scrie Mediafax.

"Numeroase piese au fost transmise poliției din Réunion (...). Pentru moment, niciuna dintre aceste piese nu pare să provină de la avion", a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al vicepremierului australian Warren Truss.

Justiția franceză a anunțat miercuri că fragmentul de aripă - un flaperon - găsit săptămâna trecută ar proveni, foarte probabil, de la Boeingul care asigura zborul MH370 de la Kuala Lumpur la Beijing, a cărui "dispariție" nu a fost elucidată nici până în prezent, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Roxana
7 august 2015
Oportunitate extra in timpul liber!

Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde