Concurs Rețea de proxeneți trimisă în judecată

438

Articole de la același autor

Mai mulți indivizi, membri ai unei rețele de proxeneți, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism, lipsire de libertate și trafic de minori.
Indivizii fac parte dintr-o rețea de proxenetism descoperită la începutul lunii martie. Este vorba de Ervin Sali, Florin Cătălin Petcu, Constantin Iulian Gușă, Dacian Gavrilă, Valentina Bățineanu și Adil Rașid.
Capii rețelei sunt Aristocrate Chiriac, zis "Arinel" și Ervin Sali, zis "Mamuti". Oamenii legii spun că ei racolau clienții prin anunțuri de la mica publicitate. Anchetatorii au descoperit șase locații, printre care și motelul "Barzotti", unde proxeneții și prostituatele își aduceau clienții. Mai multe tinere ar fi fost supuse unui astfel de regim. Din probele deținute rezultă că o tânără era obligată să întrețină relații sexuale cu 30 - 35 de clienți pe zi și obținea aproximativ 2.000 de euro.
Una dintre prostituate a depus plângere împotriva proxeneților, afirmând că a fost sechestrată de ei într-unul dintre apartamente. La două dintre adresele la care au descins oamenii legii au fost prinși trei proxeneți și patru prostituate.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe 7 martie au fost descoperite 24 de telefoane mobile, 124 de fotografii cu femei dezbrăcate, înscrisuri bancare privind transferuri de bani, evidențe cu activitățile prestate de tinerele care se prostituau și suma de 710 de lei.
Indivizii riscă, în cazul în care vor fi găsiți vinovați, pedepse cuprinse între trei și 10 ani de închisoare. Dosarul a fost trimis pe rol la Tribunalul Constanța, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 1 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8852 secunde