Român mort în Franța, în urma unei intervenții a poliției

229
Român mort în Franța, în urma unei intervenții a poliției - ambulance-1357209303.jpg
Un bărbat de naționalitate română a murit în această dimineață la Stains (Seine-Saint-Denis) căzând de pe acoperișul unei case parohiale, în care polițiștii au pătruns după ce au fost anunțați că este în curs o spargere.
"S-a întâmplat într-o casă parohială. Preotul a sunat la poliție să anunțe o spargere", a declarat o sursă apropiată dosarului. "Casa este vizitată de polițiști, iar un bărbat se refugiază pe acoperiș", de unde acest presupus hoț "cade", adaugă sursa citată. Altă sursă apropiată anchetei a declarat că presupusul hoț a fost "vânat" de către polițiști înainte de producerea accidentului mortal.
Potrivit publicației Le Figaro, victima este un bărbat de naționalitate română, în vârstă de aproximativ 40 de ani, cunoscut deja serviciilor de poliție pentru cazuri de furt. El a "pătruns în interiorul" clădirii, un prezbiteriu situat pe strada Carnot, la Stains, în momentul în care a venit poliția, a precizat Prefectura Seine-Saint-Denis.


Bărbatul "a fugit și s-a așezat la marginea acoperișului. În timp ce poliția îi cerea să se întoarcă, el a sărit în gol", a adăugat sursa citată. Bărbatul a murit pe loc, după ce a căzut, către ora locală 5.00 (6.00, ora României), precizează Le Figaro.
Având în vedere circumstanțele decesului, Inspecția Generală a Serviciilor (IGS, poliția internă pariziană) a fost sesizată, iar "audierea unor funcționari de poliție (implicați) a început" în cadrul acestei anchete, a adăugat o sursă citată de ziar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Regretul lui Sergiu Nicolaescu
Pagina a fost generata in 1.2788 secunde