Rusia intensifică zborurile de patrulare în apropiere de coasta Californiei

303
3
Rusia intensifică zborurile de patrulare în apropiere de coasta Californiei - rusia-1399357670.jpg

Articole recomandate

Șeful forțelor aeriene americane, generalul Herbert Carlisle, a raportat o creștere semnificativă a activității aviației strategice ruse în regiunea Asia-Pacific într-un spectacol de putere și de culegere de informații, atribuind aceasta situației din Ucraina, informează Reuters și Ria Novosti.
Generalul american a afirmat că avioane strategice ruse au ajuns până la coasta statului California (în partea de est a oceanului) și insula Guam (din partea vestică). California și Guam sunt situate la o distanță de aproximativ 10.000 de km (aproximativ un sfert din lungimea ecuatorului) de Ucraina.
'Acțiunile Rusiei în Ucraina și Crimeea au un impact direct asupra regiunii Asia-Pacific.O parte din ceea ce vedem — aviația rusă cu rază lungă de acțiune, creșterea numărului de zboruri. Ei s-au apropiat cu avioane cu rază lungă de țărmul Californiei și au survolat Guam. Avioane de vânătoare americane F-15 au fost ridicate de la sol pentru interceptarea unui 'Bear' care survola Guam', a spus șeful forțelor aeriene americane, într-un discurs susținut luni la Centrul pentru studii strategice și Internaționale din Washington.
'Ursul' ('Bear') este numele de cod utilizat de NATO pentru avionul rusesc Tu-95.
Potrivit generalului Herbert Carlisle, s-au intensificat 'drastic' și zborurile de patrulare ale aviației ruse în zona insulelor japoneze și în apropiere de peninsula Coreea. 'Au fost de asemenea și mai multe vase maritime în acțiune', a indicat el, adăugând că, cel mai probabil, militarii ruși colectau date operative cu privire la manevrele comune între Statele Unite și Coreea de Sud.
El a informat că a abordat subiectul zborurilor aviației strategice ruse în zona Asia-Pacific cu generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al Forțelor aliate NATO în Europa (SACEUR).


Comentează știrea

admirator
6 mai 2014
se fac de ras

Pina sa ajunga tartareata de Tu95 la coasta Californiei, maninci trei paini! Si poate fi doborat si cu prastia. Probabil pilotii americani isi fac griji sa nu pateasca ceva vechiturile, si apoi sa afie acuzati ca le-au doborat intentionat!

Comunistu'
6 mai 2014
Mai admirator

Mai admirator, daca seful fortelor aeriene americane spune ca avioanele ruseti au ajuns pana acolo, insemana ca nu sunt asa de "tatarete" . Poate ca sunt cam din topor, dar nu e bine sa ignoram tehnica aeronautica ruseasca. Nu uita ca ei au construit si chiar au experimentat cel mai mare avion de transport, care, e drept , nu mai este folosit, oare pentru cat timp, avioanele Suhoi , alea care stau vertical si zboara orizontal si...... Aici nu-i vorba de admiratie ci de fatpe concrete. Asa ca este mai bine sa nu-i ignoram pe rusi ca sunt in stare sa ne produca surprize. Uitat-te ce fac in Ucraina, cu "toat protestul mondial". Li se falfaie si-si urmeaza tinta.

Răspuns la: se fac de ras
Adăugat de : admirator, 6 mai 2014
Pina sa ajunga tartareata de Tu95 la coasta Californiei, maninci trei paini! Si poate fi doborat si cu prastia. Probabil pilotii americani isi fac...
Comunistu'
6 mai 2014
Mai admirator -2

Antonov (AN-225 Mrya), cel mai mare avion din lume - asta e numele avionului si, asa cum spune un articol recent , se afla in serviciu si efectueaza zboruri speciale internationale. se pare ca rae o greutate ( cred ca inclusiv incarcatura) de cca 640 to . Ce zici de asta ???!!!! Se pare ca si un al doilea aparat a fost inceput adr din lipsa de fonduri nu a fost finalizat.

Răspuns la: se fac de ras
Adăugat de : admirator, 6 mai 2014
Pina sa ajunga tartareata de Tu95 la coasta Californiei, maninci trei paini! Si poate fi doborat si cu prastia. Probabil pilotii americani isi fac...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9939 secunde