S-a aflat cine este cumpărătorul misterios al inelului preferat al lui Tupac. Bijuteria, cumpărată cu peste un milion de dolari

229
S-a aflat cine este cumpărătorul misterios al inelului preferat al lui Tupac. Bijuteria, cumpărată cu peste un milion de dolari - inel-1690641815.jpg

Articole de la același autor

Un inel sub formă de coroană, conceput şi purtat de legenda rap-ului californian Tupac Shakur cu puţin timp înainte de asasinarea sa în 1996, a fost cumpărat cu peste un milion de dolari la o licitaţie dedicată hip-hop-ului care s-a încheiat marţi la Sotheby's, însă cumpărătorul a rămas misterios până în noaptea de joi spre vineri, relatează AFP.

Bijuteria de aur, împodobită cu rubine şi diamante, este de-acum cel mai scump obiect legat de hip-hop achiziţionat vreodată la o licitaţie, potrivit Sotheby's, care a organizat vânzarea pe internet.

Proprietarul celebrei bijuterii este de-acum nimeni altul decât Drake. În prezent în turneu, artistul canadian a profitat de lansarea albumului lui Travis Scott, UTOPIA, şi de apariţia sa pe acesta pentru a posta o fotografie a inelului pe Instagram Story.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5104 secunde