Șapte rachete lansate de Yemen, interceptate și distruse de Arabia Saudită

167
Șapte rachete lansate de Yemen, interceptate și distruse de Arabia Saudită - arabiasauditarachete-1522074326.jpg

Articole recomandate

Forțele aeriene din Arabia Saudită au interceptat șapte rachete lansate duminică de la Yemen, potrivit unui oficial al Ministerului de Informații al țării


Col. Turki Al Maliki, citat de Forțele de Apărare a Coaliției, a declarat că rachetele au patru zone țintă: trei erau destinate capitalei Riyadh, una se îndrepta spre sud-vest în Khamis Mushait, una de-a lungul frontierei sudice vizând Najran și două conduse pentru orașul sudic Jizan. Toate cele șapte rachete au fost interceptate și distruse, potrivit unui comunicat de presă saudit, scrie CNN.com. 


În urma acestor acțiuni, a fost ucis un cetățean egiptean și au fost provocate daune materiale mai multor obiective civile. Videoclipurile postate pe YouTube, care au fost incluse în comunicatul oficial saudit, arată explozii care luminează cerul în noapte. În altele pot fi văzuți oameni care se deplasează pentru a inspecta ceea ce par a fi resturi de rachete lângă o autostradă. 


"Aceste acțiuni agresive încalcă flagrant Rezoluțiile de Securitate a ONU 2216 și 2231. Aceste acte ostile continuă să reprezinte o amenințare directă pentru Regatul Arabiei Saudite și amenință securitatea regională și internațională", se arată în comunicat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2454 secunde