Scandal în industria alimentară! Tăiței contaminați cu plumb

168
1
Scandal în industria alimentară! Tăiței contaminați cu plumb - laborator1-1433346304.jpg
Tăiețeii de la Nestle, buni pentru supă, ajunși pe rafturile mai multor magazine din India, conțin o cantitate prea mare de plumb. Concentrația este de 6 ori mai mare decât limita admisă și au fost retrași de la vânzare, relatează Skynews.com.

Testele au depistat concentrații de plumb de 17,2 părți pe milion, limita maximă legală fiind 2,5 părți pe milion. Autoritățile spun că au descoperit concentrația mare de plumb în pliculețele cu condimente care însoțesc tăițeii, scrie paginapolitica.ro.

Ingerarea de plumb în cantități excesive afectează sistemele osos și nervos precum și rinichii și poate provoca tulburări de atenție asociate cu incapacitatea de învățare la copii.

Testele făcute de oficialități au mai relevat niveluri ridicate de MSG, un ameliorator de aromă care nu figura pe lista ingredientelor acestui produs.

Nestle India a negat că produsele sale ar fi periculoase și a invocat faptul că autoritățile au făcut testele pe mostre de produs cu data expirării înainte de aprilie 2015, care oricum nu ar fi trebuit să se mai afle în vânzare.

Comentează știrea

MANUELA
4 iunie 2015
LIBERTATE FINANCIARA

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Septembrie 2014
Stire din Sport : Regulă incredibilă în campionatul Indiei
Pagina a fost generata in 1.7172 secunde