Scene șocante într-o biserică din Sibiu, în timpul slujbei: Femei săltate de jandarmi și internate direct la Psihiatrie

320
Scene șocante într-o biserică din Sibiu, în timpul slujbei: Femei săltate de jandarmi și internate direct la Psihiatrie - biserica-1669817367.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii au ridicat două femei de pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu, marţi seara, în timpul slujbei dedicate sfântului ierarh Andrei Şaguna, potrivit Realitatea


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sibiu, femeile au fost transportate la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda", după ce au venit la biserică cu două icoane şi au strigat şi către credincioşi şi către forţele de ordine prezente.

"La data de 29 noiembrie, în jurul orei 19,30, echipajul de jandarmerie care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică a intervenit în zona Catedralei Mitropolitane, întrucât două femei care participau la activităţile ocazionate de procesiunea cu Moaştele Sfântului Andrei Şaguna au început să se comporte nepotrivit momentului, tulburând liniştea publică prin strigăte. Având în vedere starea de agitaţie şi vorbirea incoerentă ale persoanelor, acestea au fost conduse de jandarmi la Spitalul de Psihiatrie pentru consult medical de specialitate", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu, Floriana Picioiu.


Marţi seara, după slujbă, preoţii au scos din Catedrala Mitropolitană, racla cu moaştele lui Andrei Şaguna şi au purtat-o pe umeri, însoţiţi de jandarmi şi studenţi de la Academia Forţelor Terestre, prin zona centrală a Sibiului. Racla cu moaştele lui Andrei Şaguna se află spre închinăciune în Catedrala Mitropolitană din Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2944 secunde