Captură lângă cartierul social Henri Coandă: minori prinși când vindeau droguri

207
Captură lângă cartierul social Henri Coandă: minori prinși când vindeau droguri - xgrupareinfractiuni1-1667820017.jpeg

Articole de la același autor

Duminică, 7 noiembrie, peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța au fost la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică la nivelul municipiului Constanța. Astfel, pe timpul patrulării în zona cartierului Henri Coandă, jandarmii au observat trei minori aflați într-o stație de transport în comun care numărau bani. Trecând la legitimarea acestora, jandarmii au aflat că minorii dețineau asupra lor, precum și într-o locație apropiată, substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. Nu mică a fost uimirea jandarmilor când au constatat că minori dețineau nu mai puțin de 33 folii de aluminiu ce conținea o substanță vegetală, mărunțită de culoare verde olive, cu miros înțepător.

De asemenea, pe timpul unei acțiuni în Târgul Săptămânal situat pe varianta Ovidiu, jandarmii au depistat o persoană care oferea spre comercializare fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 17 perechi de ochelari și 23 parfumuri inscripţionate cu mărci renumite. Tot în cadrul aceleiași acțiuni, au fost depistate și doi tineri din București care ofereau spre comercializare un număr de 15 scule electrice inscripţionate cu mărci renumite pentru care nu au putut oferi indicii privind proveniența.

Menționăm că pe parcursul a 24 de ore, jandarmii au aplicat un număr de 17 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele de conviețuire socială, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 6.000 lei.

Florentina BOZÎNTAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6583 secunde