Șefa diplomației UE s-a întâlnit cu Morsi

53
Șefa diplomației UE s-a întâlnit cu Morsi - sefadilpomatiei-1375191233.jpg

Articole recomandate

Șefa diplomației Uniunii Europene (UE) Catherine Ashton s-a întâlnit în noaptea de luni spre marți cu fostul președinte egiptean Mohamed Morsi, ținut în secret de către armată, după ce aceasta l-a destituit pe 3 iulie, a anunțat purtătoarea sa de cuvânt. Lady Ashton a avut o întâlnire, cu Morsi, care a durat "timp de două ore", a precizat pentru AFP Maja Kocijancic.

"Morsi este bine" și are "acces la informații", a declarat ea într-o conferință de presă, după întâlnirea cu fostul șef de stat islamist în locul în care este deținut, necunoscut în continuare.

Ashton a refuzat să ofere detalii despre acest loc. Înaltul Reprezentant UE pentru Politică Externă a plecat de la Cairo în noaptea de luni spre marți, la bordul unui elicopter, spre o destinație neprecizată, și anume spre locul unde este ținut fostul președinte islamist, a declarat anterior, pentru AFP, un oficial de rang înalt, sub protecția anonimatului.

Morsi este ținut în secret de către armată de la 3 iulie. Militarii au oferit asigurări că acesta este bine, însă el nu a mai apărut în public după ce a fost destituit și nu a primit vreo vizită. Familia sa s-a plâns recent de faptul că nu se poate întâlni cu el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde