Șemineul ecologic face foc fără fum

583

Articole de la același autor

Vânzările de șemineuri au crescut cu 75%, în ultimele 6 luni, ceea ce înseamnă, practic, că din ce în ce mai mulți români au case mai mari și iau șpăgi mai consistente.
Ce nu știu ei este că și-au luat șemineuri degeaba. Și asta pentru că noul trend din 2008 pune accent pe modelele cu două fețe, centrale, cu focar vitrat, suspendate sau pe suport, pivotante sau simple. În traducere liberă… nu mai sunt la modă șemineurile din colțul camerei!
În orice caz, șemineul obișnuit poate fi pus și pe tavan, că nu se poate compara cu noutatea absolută în domeniu, și anume șemineul ECOLOGIC!!! Modelul eco-prietenos funcționează cu bietanol, ca o spirtieră, și nu mai are nevoie de țevi de alimentare sau de coș pentru evacuarea fumului. De aceea, poate fi amplasat pe oriunde prin casă, de la hol la toaletă și centrul sufrageriei.
Ca un fel de salvare pentru cei care s-au grăbit să își facă șemineu din marmură și chirpici, este posibilă achiziția nucleului șemineului ecologic și amplasarea lui în cel vechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8148 secunde