Serverele HBO au fost sparte de hackeri. A fost furat un scenariu Game of Thrones

114
Serverele HBO au fost sparte de hackeri. A fost furat un scenariu Game of Thrones - gameofthrones-1501571694.jpg

Articole recomandate

Hackerii au reușit să spargă serverele HBO și să fure, potrivit presei peste 1.5TB de informații, inclusiv scenariul unui viitor episod din serialul Game of Thrones.


Informația a fost confirmată de CEO-ul HBO Richard Plepler într-un comunicat de presă citat de CNN. Potrivit acestuia a avut loc o intruziune cibernetică care a avut ca rezultat "furtul unor informații, inclusiv unele dintre programele noastre".


"Orice intruziune de această natură este, evident, perturbatoare, neliniștitoare și deranjante pentru noi toți", a spus Plepler.


Nu este clar ce fel de informații i-au furat hackeri. Potrivit programului Entertainment Weekly, care a raportat pentru prima oara intruziunea, hackerii au publicat câte un episod din "Ballers" si "Room 104", precum si pretinsul scenariu de la "Game of Thrones".

HBO, care la fel ca CNN este deținută de Time Warner, a refuzat să comenteze cu privire la specificul conținutului care a fost furat invocând faptul că o investigație este în curs de derulare. Un purtător de cuvant a declarat ca firma lucrează împreună cu organele de poliție si companiile de securitate informatică pentru a investiga furtul.

HBO este cea mai nouă companie de divertisment care a fost victima hackerilor. În urmă cu câteva luni, un hacker a furat sezonul 5 al serialuli "Orange este noul negru" de la Netflix.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6307 secunde