Spitalele nu mai fac față! Un nou focar de coronavirus face ravagii în China

11180
Spitalele nu mai fac față! Un nou focar de coronavirus face ravagii în China - china-1671894073.jpg

Articole de la același autor

Nou focar de COVID în China. Peste 250 de milioane de oameni s-au infectat cu Sars-cov-2 în primele 20 de zile ale lunii decembrie. Secțiile de Terapie Intensivă din China sunt pline, iar pacienții au început să fie tratați în curtea spitalelor. Se raportează aproximativ 5.000 de decese pe zi, în ciuda faptului că autoritățile de la Beijing susțin că numărul îmbolnăvirilor și deceselor este mic, potrivit Realitatea


China se confruntă din nou cu o explozie a cazurilor de Covid, la trei ani de la apariția primului infectat în Wuhan. Mai mult de jumătate dintre locuitorii din sud-vestul Chinei și din capitala Beijing sunt infectați. Spitalele nu mai fac față numărului mare de pacienți.


La începutul lunii, China a anunțat relaxarea restricțiilor. Oamenii folosesc acum teste rapide pentru a detecta infecţiile şi nu au obligaţia de a anunţa autorităţile în caz de rezultat pozitiv.

Autoritățile au făcut acest pas după o săptămână de proteste în masă, care au apărut pentru prima dată de când Xi Jinping a ajuns la putere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3564 secunde