Ultim omagiu în memoria lui Nicolae Manolescu, luni, la Ateneul Român. Criticul literar va fi înmormântat la Râmnicu Vâlcea

257
Ultim omagiu în memoria lui Nicolae Manolescu, luni, la Ateneul Român. Criticul literar va fi înmormântat la Râmnicu Vâlcea - manolescu-1711304473.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui Nicolae Manolescu o pot face luni, la Ateneul Român, a anunțat Uniunea Scriitorilor din România, într-un mesaj citat de Agerpres.


„Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu preşedintelui Uniunii Scriitorilor din România, acad. Nicolae Manolescu, o pot face luni, 25 martie, între orele 11.00 şi 14.00, la Ateneul Român”, scrie în mesaj.


Totodată, Uniunea Scriitorilor din România anunță că înmormântarea va avea loc marţi, 26 martie, de la orele 12,30 la Cimitirul Sfântul Ioan din Râmnicu Vâlcea.


„Uniunea Scriitorilor va pune la dispoziţie celor care doresc să participe două autobuze care vor pleca de la sediul Uniunii Scriitorilor marţi, 26 martie, ora 9,00″, se precizează în mesajul citat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Iunie 2017
Stire din Cultură-Educație : Omagiu poetului Ovidius
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Omagiu adus lui John Lennon
Pagina a fost generata in 0.3736 secunde