Un bărbat a mers să efectueze ITP la o reprezentanță RAR după ce a lipit bandă adezivă pe becurile de avertizare din bord

245
Un bărbat a mers să efectueze ITP la o reprezentanță RAR după ce a lipit bandă adezivă pe becurile de avertizare din bord - itp-1644505508.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a încercat să efectueze Inspecția Tehnică Periodică (ITP) a unui autoturism la o reprezentanța RAR din țară, însă în urma examinării modelul a fost respins. Ulterior, bărbatul a revenit pentru ITP, după ce ar fi "remediat" problemele, arată o postare pe Facebook a Registrului Auto Român.

Potrivit Digi24 prima verificare a avut loc în urmă cu câteva zile, la reprezentanța RAR Caraș-Severin. Șoferul s-a prezentat pentru efectuarea ITP, dar autoturismul a fost declarat respins. Astăzi, bărbatul s-a întors la reprezentanța RAR pentru efectuarea ITP, după ce ar fi rezolvat neconformitățile de la inspecția trecută.


Angajații RAR care verificau autovehiculul au observat că pe tabloul de bord, în zona cadranelor, era lipită o bucată de bandă adezivă de culoare neagră, aceasta având rolul să ascundă neconformitățile constatate în trecut.

Drept urmare, autoturismul a fost declarat respins din nou la Inspecția Tehnică Periodică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9571 secunde