Un șef de la Anticorupție, arestat. În casa lui s-au găsit 122 de milioane de dolari

210
Un șef de la Anticorupție, arestat. În casa lui s-au găsit 122 de milioane de dolari - 217719abaabde9ad9c3074973f1dc20d-1473677541.jpg

Articole recomandate

Perchezițiile la casa adjunctului șefului Anticorupție din Rusia au condus polițiștii la o captură impresionantă: Dmitry Zakharchenko ascundea peste 122 de milioane de dolari în birou, într-o pungă.

Poliția l-a arestat pe Dmitry Zakharchenko, fostul șef adjunct al Agenției Anticorupție din Rusia, scrie RT.com, care citează Ria Novosti, după percheziții. Bărbatul a refuzat să comenteze acuzațiile sau să explice proveniența banilor, Zakharchenko susținându-și nevinovăția.

Bărbatul a apărut în fața judecătorului sâmbătă, fiind acuzat de abuz de putere, luare de mită și obstrucționarea justiției.

Elemente ale acestui dosar rămân încă un mister, pentru că nu se cunosc detalii oficiale legate de suma exactă descoperită, TASS susținând că banii ar fi fost găsiți nu acasă la fostul șef adjunct al Anticorupției din Rusia, ci la sora acestuia, life.ru prezentând primele imagini cu banii, alături de informația că poliția a avut nevoie de o cutie mai mare, pentru că întreaga sumă nu încăpea în pungi.

Tot TASS susține că banii ar fi provenit de la defuncta bancă Nota, căreia i s-a retras licența de operare în 2015 pentru că a încălcat regulamentul bancar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9667 secunde