Se schimbă complet datele problemei. Descoperire crucială despre avionul dispărut MH370

385
Se schimbă complet datele problemei. Descoperire crucială despre avionul dispărut MH370 - missingflightmalaysiaairlinesboe-1473682659.jpg

Articole recomandate

Un pasionat al misterului care înconjoară dispariția MH370 a făcut o descoperire care ar putea schimba ce se știa despre avionul Malaysia Airlines, dispărut în timpul unui zbor către Australia.


Aventurierul Blaine Gibson a descoperit ce crede că este cea mai importantă dovadă a resturilor aeronavei MH370: este vorba despre o bucată din interiorul unei aeronave Boeing 777 care pare să fi fost expusă focului sau unei călduri extreme. 


Fragmentul a fost găsit de trei localnici pe coasta Madagascarului și i-a fost oferită lui Gibson, care susține că vopseaua a fost afectată, devenind neagră și scorojită. 


"E un detaliu important pentru că pare să fie din interiorul aeronavei dar nu din interiorul cabinei principale, poate din cabina de cargo". 


Bărbatul a oferit fragmentul echipei oficiale de investigatori australieni, scrie news.com.au. 


Dacă se va confirma că fragmentul provine de la MH370, e prima dovadă că un incendiu -poate un scurtcircuit- a dus la căderea aeronavei și nu așa cum se credea, actul sinucigaș al unuia dintre piloți. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3003 secunde