Vehiculul militar cu care a făcut Dani Mocanu accident nu are ITP şi nici nu e vehicul istoric

224
Vehiculul militar cu care a făcut Dani Mocanu accident nu are ITP şi nici nu e vehicul istoric - dani-1649943643.jpg

Articole de la același autor

Vehiculul militar în care se afla manelistul Dani Mocanu şi cu care a lovit două autoturisme parcate în Râmnicu Vâlcea nu avea ce să caute pe stradă: nu avea ITP şi nici carte de identitate validată de Registrul Auto Român.


În plus, TAB-ul britanic închiriat de Dani Mocanu pentru a filma un videoclip nu ar fi putut să circule pe străzile din România, chiar dacă poliţiştii din Vâlcea au anunţat iniţial că avea toate documentele în regulă.

Potrivit Antena3.ro un incident neobișnuit a fost filmat, ieri, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Un transportor blindat a lovit două autoturisme parcate pe marginea străzii.

În turelă era cântărețul de manele Dani Mocanu, care filma un videoclip. S-a arătat deranjat de trecătorii care încercau să surprindă scenele cu telefoanele mobile.


TAB-ul a fost adus în România, în urmă cu câţiva ani, din Marea Britanie, cu un atestat de "vehicul istoric" emis de autorităţile din Marea Britanie. Totuşi, pentru a putea fi condus pe şoselele din România, proprietarul ar fi trebuit să obţină un atestat de la Registrul Auto Român. Acesta a şi mers cu vehiculul la RAR Vâlcea, însă inspectorii i-au explicat că nu se poate încadra la nicio categorie şi drept urmare nu poate circula pe stradă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8013 secunde