Victimele crimei din Alpii francezi, împușcate în cap

456
Victimele crimei din Alpii francezi, împușcate în cap - victimealpi-1347281645.jpg
Autopsia cadavrelor celor patru victime ale crimei din Alpii francezi a arătat că acestea au fost împușcate cu câte două gloanțe în cap, relatează AFP.


"Cele patru persoane au murit după ce au fost lovite de mai multe gloanțe, iar fiecare dintre ele a fost împușcată de două ori în cap", a anunțat procurorul din Annecy Eric Maillaud în cadrul unei conferințe de presă.

Autopsia cadavrelor s-a încheiat în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar rezultatele acesteia ar putea permite să se stabilească dacă a fost un singur atacator foarte bine antrenat sau dacă au fost mai mulți, piste urmărite de specialiști, după descoperirea a 25 de cartușe la locul crimei.

Dar procurorul refuză orice precizare cu privire la rezultatele expertizelor balistice. "Scena s-a desfășurat într-un interval de timp foarte, foarte scurt", a declarat el, în timp ce sunt analizate toate ipotezele.

Mașina lui Saad al-Hilli, un inginer britanic în vârstă de 50 de ani, a fost descoperită de un ciclist, miercuri după-amiază, pe un drum forestier din apropiere de satul Chevaline, în apropiere de lacul Annecy, unde acesta își petrecea vacanța împreună cu familia în camping.

În interiorul mașinii se aflau cadavrul acestuia, cel al soției sale Iqbal, originară ca și el din Bagdad, și cel al unei suedeze mai în vârstă. Alături zăcea un ciclist francez, victimă colaterală a ceea ce pare a fi executarea unei familii. Două fetițe ale cuplului, în vârstă de patru și, respectiv, șapte ani, au scăpat, dar cea mare a fost rănită grav.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Actual : Puterea Statelor Unite este amenințată
Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Bătrân omorât în bătaie
Pagina a fost generata in 0.3915 secunde