Judecat pentru trafic cu minori

Victor Dan Muscalu a fost condamnat la nouă ani de închisoare

892

Articole de la același autor

Administratorul unui club de striptease din Constanța, Victor Dan Muscalu, a fost condamnat la nouă ani de închisoare după ce timp de câteva luni a obligat mai multe minore să se prostitueze în beneficiul său.

Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, le sechestra pe copile într-un apartament de pe strada Traian, reușind, prin violență și amenințarea cu moartea, să le exploateze sexual în propriul bar de striptease "Senzual", de pe strada Cuza-Vodă nr. 45.

Acuzațiile aduse
Trei tinere au depus plângeri împotriva individului, care a fost judecat apoi pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori.
Polițiștii au fost sesizați de Cristina Menagi, din localitatea Cogealac, despre faptul că fiica ei, Elena, de 17 ani, ar fi fost racolată și forțată să practice prostituția de către Victor Dan Muscalu. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la începutul lunii mai 2007, Muscalu ar fi ademenit-o pe tânără să urce în mașina lui cu scopul de a o aduce la Constanța și a o angaja ca barman în clubul său.
Odată ajuns în oraș, Muscalu ar fi dus-o pe copilă într-un apartament de pe strada Traian, unde mai erau sechestrate și alte tinere care erau forțate să se prostitueze. Deși minora i-ar fi spus că este virgină și că nu vrea să se prostitueze, Muscalu ar fi amenințat-o cu moartea și apoi ar fi violat-o. În aceeași seară, bărbatul a luat-o pe minoră și pe alte fete și le-a dus la barul său.

100 de euro pentru o oră de sex cu o minoră
În schimbul unei ore de sex cu una dintre fetele pe care le avea, Muscalu primea de la client 100 de euro. După terminarea programului, copilele erau conduse la apartamentul de pe strada Traian, unde erau încuiate de Muscalu. De altfel, bărbatul ar fi obișnuit să le bată pe fete pentru a avea siguranța că nici una dintre ele nu-l va reclama la poliție.
O altă victimă a bărbatului a fost Elena Ilie, de 17 ani, din Tulcea. Individul a ajuns la ea după ce ar fi obligat-o pe Elena Menagi să-i facă o sugestie în acest sens. Tânăra ar fi fost luată din Tulcea cu forța și supusă aceluiași tratament. Mai mult, Muscalu ar fi tăiat-o pe copilă cu un briceag pe obraz atunci când aceasta ar fi refuzat să pună în practică cerințele bărbatului. Pentru că sângera abundent, Muscalu ar fi apelat la mama lui, Maria Câtea, angajată a Serviciului de Medicină Legală Constanța, pentru a o duce la spital și a i se acorda îngrijiri medicale.
După aproximativ două săptămâni, copila a primit bani de la individ și a fost lăsată să plece cu condiția de a nu-l reclama. Același mod de operare ar fi fost utilizat și în cazul Paulei Sârbu, de 16 ani.
În plus, Tribunalul Constanța l-a obligat pe Muscalu la plata sumelor de 3.000 lei către partea vătămată Menagi Elena Ghiulendan, 2.000 lei către partea vătămată Sârbu Paula și 5.000 lei către partea civilă Ilie Elena, cu titlu de daune morale. Sentința poate fi atacată în apel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8006 secunde