Waze testează o nouă funcție: șoferii, avertizați cu privire la drumurile cu accidente frecvente

195
Waze testează o nouă funcție: șoferii, avertizați cu privire la drumurile cu accidente frecvente - waze-1672926174.jpg

Articole de la același autor

Aplicația de trafic Waze testează o nouă funcție care va alerta utilizatorii atunci când încep să conducă pe un drum care are un istoric de accidente încărcat. Compania speră că această funcție îi va ajuta pe șoferi să fie mai atenți în aceste zone. Pentru a nu-i incomoda prea mult pe șoferi, Waze va emite alerta o singură dată pentru o stradă. În plus, nu vor exista notificări pentru drumurile pe care utilizatorul circulă frecvent, potrivit Realitatea


Drumurile cu accidente frecvente vor fi colorate în roșu, pentru a fi vizibile și când nu este emisă alerta, scrie adevarul. Trebuie menționat că utilizatorii vor putea să dezactiveze complet alertele dacă nu doresc să beneficieze de acestea.


Google a cumpărat aplicația de navigație Waze, de origine israeliană, încă din 2013, însă de-a lungul timpului, aceasta a operat ca o aplicație separată de restul serviciilor sale. Google Maps a funcționat în continuare, iar cele două servicii s-au dezvoltat în paralel, fiecare oferind propriile avantaje pentru clienți.

Se pare însă că aceste vremuri vor apune, Google plănuind o combinare a echipelor care lucrează la servicii similare. Google spune că va păstra Waze ca un serviciu independent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5457 secunde