Zeci de simpatizanți ai rețelei teroriste Stat Islamic, angajați la aeroportul din Bruxelles

114
Zeci de simpatizanți ai rețelei teroriste Stat Islamic, angajați la aeroportul din Bruxelles - atac-1459434554.jpg
Cel puțin 50 de simpatizanți ai rețelei teroriste Stat Islamic lucrează la Aeroportul Zaventem din Bruxelles, având acces în avioane, afirmă agenți ai Poliției aeroportuare citați de presa belgiană.

Potrivit poliției aeroportuare, circa 50 de simpatizanți ai organizației fundamentaliste sunnite Stat Islamic continuă să lucreze în aeroportul Zaventem din Bruxelles, la mai mult de o săptămână de la atentatele din capitala Belgiei, soldate cu 32 de morți.

"Militanții au carduri de acces, inclusiv în avioane. În trecut, au fost retrase cardurile mai multor persoane, deoarece manifestau simpatie pentru rețeaua Stat Islamic. Dar rămân militanți radicali care lucrează în aeroport", a declarat un oficial din cadrul Poliției citat de publicația belgiană Het Nieuwsblad.

"Înainte de comiterea atentatelor de la Bruxelles, organizația teroristă Stat Islamic a avut militanți infiltrați în aeroport", a transmis Poliția aeroportuară într-o scrisoare deschisă, conform site-ului 7sur7.be, citat de Agerpres. "Situația securității în Aeroportul Zaventem este deficitară", atrage atenția Poliția într-o scrisoare deschisă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2371 secunde