Așa se curăță petele de transpirație sau deodorant

497
1
Așa se curăță petele de transpirație sau deodorant - sitecuratapetetranspir-1398795199.jpg
Se întâmplă adesea să ne trezim cu hainele pătate de transpirație, dar și de urme albe de deodorant, pete pe care nu reușim să le curățăm. Iată câteva metode de curățare pe care să le folosești pentru a avea hainele curate, ca noi, recomandate de Click pentru femei:


Amestec de sare și bicarbonat. Amestecă o lingură de sare cu o lingură de bicarbonat de sodium, apoi adaugă apă în așa fel încât să obții o pastă. Freacă hainele în zonele pătate cu această pastă, apoi așteaptă  o oră pentru ca soluția să acționeze. După aceea speli lucrurile normal.  


Detergent lichid. Se recomandă folosirea detergentului lichid întrucât acesta conține ingrediente oxigenate; toarnă puțin pe pată și freacă încet. Așteaptă jumătate de oră pentru ca soluția șă-și facă efectul, apoi spală rufele normal. Dacă nu ai la îndemână un detergent lichid, poți folosi chiar un șampon de păr.


Peroxid de oxigen.  Acesta descompune reziduurile de transpirație și le elimină. Timp de jumătate de oră lasă la înmuiat zonele pătate  într-un amestec egal de apă și peroxid de oxigen. Apoi, spală cu apă rece și usucă în aer liber.  Dacă încă se mai vede pata, mărește cantitatea de peroxid de oxigen din amestec, lasă la înmuiat încă 30 de minute după care spală din nou cu apă rece. Peroxidul de oxigen se poate cumpăra de la farmacie.


Oțet alb. Pentru articolele de îmbrăcăminte colorate folosește un amestec format din două căni cu apă și patru linguri cu oțet alb. Înmoaie hainele în această soluție timp de jumătate de oră iar apoi spală-le cu apă rece.




Comentează știrea

replica hermes h enamel bracelet
10 mai 2014
replica hermes h enamel bracelet

hermes kelly fragrance Stiri Cetățenești : Așa se curăță petele de transpirație sau deodorant | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes h enamel bracelet http://www.manhaircut.dk

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7039 secunde