Când se va tranșa problema maidanezilor?

317
1
Când  se va tranșa problema maidanezilor? - 5267500-1332875760.jpg

Articole de la același autor

"Sunt nu un iubitor, ci un mare fan al câinilor, de rasă, maidanezi, mari, mici, oricum ar fi ei. Îi ador de mic copil, am dormit cu câine în brațe ani de zile. Problema e că acum stau la bloc și n-aș suporta să sechestrez un animal, care se simte bine în aer liber, în 70 de metri pătrați. Sunt extrem, extrem de supărat pe autorități pentru că nu reușesc, sau nu vor, să tranșeze odată pentru totdeauna problema maidane-zilor. Ceea ce văd eu acum sunt următoarele: pe de o parte, animale hămesite, veșnic flămânde, rănite de pietrele aruncate în ele, înjurate, iar pe de altă parte, oameni neno-rociți de maidanezii care atacă, după mine, mai mult din cauza foamei și dacă sunt iritați. Despre copiii care mor sfâșiați de câini, spun că este cel mai îngrozitor lucru care se poate întâmpla atât părinților, cât și societății". L-am citat pe Bogdan Datcu, unul dintre milioanele de români terifiați de recenta tragedie petrecută la Suceava, unde un copilaș în vârstă de cinci ani a sfârșit în ghearele maidanezilor, pe care lipsa hranei și a apei îi transformă, din prieteni ai omului, în cei mai de temut dușmani.

Dinte pentru dinte…

Cititorul nostru așteaptă cu sufletul la gură ca această "dureroasă" situație să fie rezolvată înainte ca numărul victimelor, și în rândul oamenilor, și în cel al "nevinovatelor" animale să crească și iar să crească: "Nimeni nu câștigă din situația actuală, nici măcar câinii, care după nenorociri de genul celei întâmplate recent, drept răzbunare, sunt căsăpiți pe capete, cu aceeași bestialitate cu care și ei acționează. Dinte pentru dinte…".

Pentru că nu există semnale că autoritățile ar dori ieșirea din acest cerc vicios, cititorul nostru, dealtfel mare iubitor de animale, consideră că momentul tranșării problemei maidanezilor nu mai suportă amânare. Întrebarea este dacă autoritățile conștientizează acest lucru? 

Comentează știrea

tarabostes
28 martie 2012
EXEMPLU

ni se tot da exemplu Europa civilizata.acolo nu exista ciini pe strazi.DE CE NU URMAM EXEMPLU?iubitorii de ciini sa aiba grija de ei si SA STRINGA rahatul de ciine care este peste tot.

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Cetățenești : Maidanezii, marfă pentru export?
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Lista neagră a Constanței
Pagina a fost generata in 1.3306 secunde