Concurs Ce-i impută lui Mazăre "indignații" Constanței

571
1
Referitor la îndrăznețul proiect privind reabilitarea zonei peninsu-lare a Constanței, cititorul nostru, Sever, se întreabă de ce nu se precizează niciun termen privind derularea și finalizarea lui: "Praf în ochi și ambiții… de arhitecți cu capul în nori. Ce se poate salva din dezastrul în care a ajuns orașul?".

Cât s-a cheltuit pentru întreținerea zonelor verzi?

"Am și eu o sumedenie de poze cu aspecte din… balta Tăbăcărie, că de parc nu poate fi vorba. Nu fac nimic pentru oraș, pentru cetățeni. În Constanța, nu prea ai pe unde te plimba. Grădinile din oraș, promenada de la Cazino, trotuarele din centru sunt impracticabile din cauza gropilor de pe alei. Totul este făcut de mântuială sau dărăpănat. Curios este de aflat cât a cheltuit primăria de-a lungul candidaturii Mazăre pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor. Orașul nostru are un arhitect peisagist?" – T. Vlad.

Cui îi place să suferim de frig?

"E foarte rece în apartamente!". "RADET trebuia să dea căldură!", "De ce trebuie să suportăm frigul și, mai ales, până când?" – sunt dilemele Ioanei Dan, Alina și Cristina Gheață.

Cu proprietarii de drept cum rămâne?

"Suntem proprietari pe terenurile pe care primarul Mazăre nu le retrocedează pe motiv că sunt amplasate pe faleza Modern, dar el face pe terenurile noastre blocuri de 25 de etaje. De ce nu se cercetează că există proprietari pe acele locuri?" – se tot întreabă Elena.

Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
24 octombrie 2011
Mai sunt intrebari

Si, mai intraba constantenii : " de ce iarna, nu-i ca vara". Mai sapati,mai sapati-mai Dobrogea Noua .....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6801 secunde