Ce trebuie să știți despre accesul la gaze

306
Ce trebuie să știți despre accesul la gaze - cetrebsastitigaze16fb-1392558591.jpg

Articole de la același autor

"Pe mine mă interesează dacă o cerere pentru gaze se depune la Ovidiu și ce lucrări intră în tariful de racordare. Cu mulțumiri, Valentina Dăneț".
v v v
În principiu, prețul de racordare se calculează conform Regulamentului privind accesul la sistemele de distribuție a gazelor naturale, după o formulă standard, care cuprinde componenta tarifului de racordare aferentă autorizației de construire și a tuturor avizelor locale necesare, componenta aferentă realizării branșamentului și a stației de reglare-măsurare. Însă, prețul variază în funcție de localitatea și zona în care se află imobilul respectiv, de lungimea și diametrul instalației de racordare, avându-se în vedere și debitul solicitat.
Referitor la așa-numitul tarif de racordare la gaze, acesta cuprinde, după caz, costurile legate de proiectare, execuție și punere în funcțiune a instalației de racordare și se achită într-un interval de cinci zile lucrătoare de la data încheierii contractului de racordare.


Locul depunerii cererii. Solicitarea de acord de acces la sistemul de distribuție a gazelor se depune la sediul din City Park Mall, etajul 2, Sky Level, b-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, Serviciul Clienți Noi.
SC Congaz SA va răspunde cererii solicitantului în termen de 30 de zile de la înregistrarea acesteia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde