Colțul constănțeanului supărat

172
2

Articole de la același autor

"M-am săturat să se tot bată apa-n piuă în legătură cu rezolvarea problemei maida-nezilor, mai nou, cu legea eutanasierii… Nu v-am căutat ca să mă laud, nici măcar nu vreau să-mi dați numele, ci doar ca să spun cui are urechi să audă că familia mea a luat de pe stradă, din zona Dacia, unde sunt foarte mulți maidainezi, doi câini. I-am castrat, i-am vaccinat și avem grijă de ei în curte. Problema e alta: operația de castrare este foarte scumpă pentru un salariu normal de la ora asta. Nu e posibil să se folosească din fondurile pentru castrare gratuită sau măcar subvenționată cu un procent, acolo, ca să dea impresia că statul se implică concret, nu doar prin legi care nu se aplică sau prin vorbe goale?". Pe de altă parte, cititoarea noastră este supărată că se continuă acordarea de ajutoare sociale celor care nu vor să muncească nici măcar în folosul comunității. Totuși, consideră că mai este timp suficient pentru repararea lucrurilor, motiv pentru care le cere edililor să pună la dispoziția constănțenilor, printr-un site postat pe pagina primăriei, situația, pe zile, a beneficiarilor de ajutoare sociale care sunt chemați să contribuie la igie-nizarea zonelor insalubre din acest oraș. Așa, măcar pentru transparență…".

Comentează știrea

admirator
30 septembrie 2013
poate ca

persoanele astea, care primesc ajutoare de la primarie si ar trebui sa presteze munca in folosul comunitatii, ar putea si sa adune maidaenzii de pe strazi! Sa li se dea norma lunara, daca vor sa primeasca banii!

valer
30 septembrie 2013
votanti

Caini comunitari nu pot participa la vot, beneficiari ajutoarelor sant votanti de care edilul PASTAIE are nevoie.Fondurile alocate LEGII cainilor comunitari nu pot fi controlate decat de autoritati in fruntea caruia se afla acelasi PASTAIE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde