Colțul constănțeanului supărat

155
2
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1393857520.jpg

Articole de la același autor

La câte cazuri șocante a văzut în ultimul timp la televizor, parcă nimic nu o mai miră pe Mariana D, o tânără cititoare, mama unui copil de cinci ani. Femeia, care a fost, o vreme, profesoară de sport, a ținut să-și exprime supărarea, arătând cu degetul spre televiziunile care promovează prea ușor "Situațiile extreme în care unii părinți își pun copiii foarte mici. O să mă refer la cazul care a făcut furori în lume, cel al românului de 5 ani, înregistrat deja în Guiness Book, cu titlul de cel mai mic culturist din lume. Că a ajuns la această performanță, e una. Problema gravă, din punctul meu de vedere, e că acest copil a fost antrenat în forță încă de la vârsta de doi ani. În plus, tatăl lui nu face un secret din asta, din contră, se laudă. Stau și mă întreb de ce autoritățile italiene, unde trăiește acest copil cu familia, nu au luat atitudine și nu se întreabă dacă este normal ca un copil de doi ani să fie antrenat la așa nivel? Eu cred că dacă se întâmpla asta în România, ajungeam pe mâna Protecției Copilului, ceea ce este foarte bine".
Femeia consideră că oricine trebuie să militeze pentru sport și mișcare, însă cu condiția de a exista un echilibru în raportul vârstă - efort fizic. În plus, este supărată că asemenea exemple pot fi urmate și de alții: "Și pe soțul meu l-a apucat ambiția să facă din copilul nostru de cinci ani, al doilea culturist din lume și a trecut la niște antrenamente dure. L-am amenințat că dacă nu se potolește, o să-l reclam. Acum îl antrenează în lipsa mea… Cred că promovările astea trebuie făcute mai cu măsură, analizate înainte de specialiști. Nu e cenzură, doar un pic de măsură în toate!"


Comentează știrea

admirator
4 martie 2014
frumos articol

dar de ce cand copii altor natiuni isi etalaeaza muschii si talentele native in fata camerelor nu e abuz, dar la noi da? de ce tineti coltul asta pentru astfel de probleme, cand trebuie sa publicati probeleme ale municipiului? S-au apucat toti tatii sa-si antreneze micutii de la 4 ani? Stiti de la ce varsta incep antrenamentele gimnastele? Dar stiti cand a inceput Simona Halep? Se pare ca diferendele dintre gaini si tati pe seama educatiei copiilor nu vor inceta niciodata. Copii crescuti in fusta mamii nu fac figura buna in societate. Niciodata. Doar daca ajung gay se pot reabilita. Si multi ajung. Va rog sa lasati un loc special in pagina zilnica, unde oamenii sa-si posteze pasul... "la cald". Cu Politia, SPIT, medicii, judecatorii, pensiile etc. Si de unde sa puteti prelua idei pentru articole de ancheta. Dvs. lasati rubrica asta doar pe baza scrisorilor clasice pe care le publicati... Incercati mai mult. Nu cred ca veti pierde!

Octavian Belu
4 martie 2014
Scrisori de la nebuni...

Ce dracului de familie are nebuna asta ?!?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Diverse : Teama, un motiv de furie la copii?
Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum se recunosc  alergiile alimentare la copii
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Diverse : Răspunsul părinților la criza de isterie
Pagina a fost generata in 0.6336 secunde