Cum ți-ai dori să fie viitorul tău primar?

339
5

Articole de la același autor

Putem spune că numărătoarea inversă a alegerilor locale a început. În ziua de 10 iunie, alegătorii vor avea șansa de a alege candidatul pe care îl consideră cel mai puternic. Ce calități trebuie să aibă o persoană pentru a ocupa scaunul pentru care candidează? În legătură cu acest subiect, fiecare alegător are propria viziune:

v v v

Felicia Nicoară a făcut următorul pariu cu ea însăși: dacă actualul primar va câștiga un nou mandat, se va muta din acest oraș. Iar prin-cipalul motiv care a determinat-o să ia această decizie este indis-ponibilitatea edilului șef Mazăre de a sta de vorbă cu oamenii: "Eu nu vreau să fac acum campanie niciunui candidat, dar nu mi se pare deloc OK ca oamenii să-și spună păsurile unui candidat, în loc să plângă pe umărul primarului în funcție. Rectific, în loc să fie primit în audiență de primarul în funcție!". Femeia a ajuns la concluzia că un primar care nu-și susține, chiar și numai moral, toți concetățenii, indiferent de statutul lor social, ar trebui, fie să-și revizuiască atitu-dinea, fie să accepte că nu are înclinații spre această funcție absolut specială.

v v v

Adelina Costea s-ar declara mulțumită dacă viitorul primar al Constanței și-ar face un obicei din a se întâlni, simultan, cu personalitățile orașului (din domeniile cele mai im-portante) și cu oamenii simpli, apăsați de o problemă căreia nu i-au găsit soluția: "Numai dacă te uiți în ochii primarului și vezi că e interesat de ceea ce te doare, simți că nu ești abandonat în acest oraș. Mi-aș dori un primar căruia să-i pese de necazurile noastre. Doar de-aia există această funcție, părerea mea!".

v v v

În viziunea Corinei Spiță, nu banii insuficienți sunt motivul pentru care Constanța are spațiile verzi… varză: "Atâta timp cât un primar găsește portițe ca să-i ajute cu pache-te alimentare pe nevoiași (nu condamn asta, dimpotrivă!), cred că la fel de bine poate să găsească portițe să fie ajutat cu câțiva saci de gazon cu flori, există așa ceva în toate hipermarketurile. Imaginați-vă cât de veselă și primitoare ar fi Constanța dacă toate casetele florale, acum pline de bălării, ar fi plantate cu această minune. Eu mi-am pus în curte, sunt o alegere pe cinste, florile, verdeața îngrijită îți dau chef de viață, care nouă ne lipsește. Și nu doar sărăcia e de vină, ci și aspectul trist și prăfuit al orașului". 

Comentează știrea

Cristian
23 mai 2012
simplu

Sa nu fie un mascarici care sa si faca orasu de ras, sa nu se dea in spectacol beat mort cu pustoaice, sa fie o persoana care sa "auda" problemele constantenilor. Si sa nu l vad in cada la protv.

Laura
23 mai 2012
un oras curat

Primarul ar trebui sa il intereseze problemele cu care se confrunta cetatenii orasului, sa faca din oras un oras atractiv, sa nu ne mai fure banii din buzunar prin facturile pe care le platim iarna la caldura si apoi sa ne scape printre degete cate un pachet cu un pui amarat si o faina cu molii. Nu avem nevoie de pomana, avem nevoie doar de sustinere, sa facem impreuna din Constanta un oras minunat. Sa construim spatii verzi, sa avem strazi ingrijite, sa nu ne impiedicam de maidanezi sau de deseuri. Ave nevoie de toate astea, iar pe 10 iunie il voi vota pe cel care se angajeaza sa faca toate astea. Constanta merita mai mult!

...
23 mai 2012
...

Sa aiba initiativa si sa fie activ in sensul bun al cuvantului.

Feli
23 mai 2012
primar

Ar trebui sa fie responsabil, decent si prezentabil, om cult si moral, sa nu se dea prea mult in spectacol si sa faca treaba. Adica da, opusul lui Mazare!

gheorghe
23 mai 2012
chiru

cinstit si care sa stie ce vrea si sa nu fure asa cum ai facut-o cei de pana acum. gigi chiru este alesul meu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde