Leacuri simple pentru coșuri

236
Leacuri simple pentru coșuri - siteleacuricosuri-1393778995.jpg
Vă sâcâie de ceva vreme inesteticele coșuri și nu mai știți ce produse cosmetice să mai folosiți pentru a scăpa de ele? Este momentul să vă gândiți că puteți încerca și remediile pe bază de produse naturale, recomandate cu încredere de dermatologi și specialiștii în cosmetică și pentru că sunt simple și nu au reacții adverse:  
Menta. În fiecare zi, înainte de culcare, tamponează zonele afectate de acnee cu puțin suc de mentă și lasă-l să acționeze peste noapte. Vei scăpa de coșuri în doar câteva zile! 
Usturoiul. Se spune că nu-ți trebuie decât câteva felii de usturoi, pentru a avea un ten așa cum ai visat. Asta pentru că usturoiul ucide bacteriile care provoacă apariția coșurilor. Metoda este una dintre cele mai simple: freacă usturoiul feliat pe zonele cu coșuri și așteaptă câteva minute să-și facă efectul.
Miere de albine. Poți acționa împotriva coșurilor și pe timpul nopții, dacă, după demachierea de seară, aplici puțină miere de albine și masezi atent ușor zonele afectate. Pentru rezultate maxime, lasă mierea să acționeze până dimineață.
Roșiile. Curăță de coajă o roșie bine coaptă și extrage-i pulpa, pe care apoi s-o aplici peste acnee, lasând-o să se usuce timp de o oră. După acest interval o poți îndepărta de pe față. Pentru un ten curat și mătăsos, repetă procedura zi de zi. 
Uleiul de tea tree. Un remediu foarte eficient pentru acnee este și uleiul de tea tree, care funcționează ca un antiseptic natural. Va trebui doar să combini câteva picături de ulei de tea tree cu puțin ulei de măsline și să aplici compoziția pe zonele cu probleme ori de câte ori ai nevoie. Efectul va fi cu adevărat miraculos.
Lavanda. Pentru a combate apariția coșurilor, masează zilnic tenul cu puțin ulei de lavandă. Acneea deja existentă va dispărea cât ai bate din palme, iar pielea va deveni curată și catifelată. În plus, uleiul de lavandă protejează tenul împotriva eczemelor, alergiilor, mâncărimilor și dermatitelor, având un efect calmant, antiseptic și cicatrizant al rănilor și zonelor inflamate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cetățenești : "Vreau la tata!"
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce ascund palpitațiile
Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 01 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Semne care arată că ai bronșită
Pagina a fost generata in 2.5865 secunde