"Să ne învețe Mazăre cum să ieșim din iarnă!"

383
3

Articole de la același autor

După cum decurg lucrurile, este evident că în lunile care urmează, cea mai mare apăsare a celor racordați la sistemul centralizat de încălzire va fi plata căldurii, Margareta Damian fiind una dintre persoanele care și-ar putea aroga locul întâi pe această listă. Femeia ne-a spus că, după grele încercări, a reușit să se debran-șeze: "Decât să plătesc și în iarna asta 900 de lei pe lună la întreținere, ca anul trecut, m-am debranșat, am zis că prefer să mă încălzesc la aragaz. Îmi permit să mai stau și în frig pentru că n-am copii, ziua sunt la muncă, și soțul la fel, ne descurcăm. Problema e că am doi copii care, la rândul lor au copii mici și nu-și permit să facă frigul în apartamente. Nici măcar n-au depus cerere pentru debranșare, din cauză că nimeni din bloc nu agrea formula asta. Dacă stai la bloc, trebuie să te supui majorității. Problema e cu gigacaloria, e prea mare și cred că primarul, care acum are guvernul de partea lui, nu se mai poate plânge scoțân-du-l la înaintare pe eternul Boc, nu dă semne că vrea să mai taie din preț".


Să ne dea primarul alternative!

Cum în situația copiilor săi sunt majoritatea familiilor abonate la RADET, cititoarea noastră crede că societatea civilă ar trebui să se implice, în perioada următoare, strict în această problemă. Cum aprecia-ză că de la primărie vin toate neca-zurile, crede că oamenii care-și fac griji că nu vor putea suporta facturile la întreținere ar trebui să-l convoace pe primarul Constanței la o adunare generală, într-una din sălile Casei de Cultură a Sindicatelor, în care edilul șef să le explice, pe bune, alături de specialiști care stăpânesc problema, cum să se descurce din-tr-un venit de 2000 de lei pe lună, astfel încât să nu acumuleze restanțe la întreținere, o familie cu doi copii? "Nu o spun cu ton ze-flemitor, vorbesc foarte serios, nu toți ne pricepem să ieșim din situații dificile. Domnul primar ne datorează niște lecții de viață, de-aia l-am ales, ca să ne fie mai bine! Măcar să ne răspundă ce părere are de sugestia mea! Nu cer decât să ne învețe Mazăre cum să ieșim din iarnă, doar are atâta experiență în administrație!". 


Comentează știrea

Un cetatean
6 noiembrie 2012
Si totusi sunt subventii...

In loc sa fie tendentiosi, invit stimatii ziaristi de la Cuget liber sa arate cititorilor cum sta treaba cu subventia la caldura pentru persoanele cu venituri mici, fiindca observ din articolul publicat mai sus, sunt oameni care nu cunosc realitatea si nici dvs nu o aratati!

Pt Cetatean
6 noiembrie 2012
Subventiile dvs....

Lasati subventiile domnule. Unde in tara asta mai platesti 900 de lei pe luna pentru intretinere? Va spun eu: Nicaieri. Iar un amarat alearga 2 saptamani cu toate actele din lume posibile ca sa beneficieze de subventii, iar pana la solutionare sta inca 1 luna in frig, in timp ce tantile alea grase de prin birouri rup campionatul mondial de Solitaire. Mai iesiti de prin cluburi si faceti-va treaba.

Yorick
7 noiembrie 2012
subventie pentru toti

Boc ca este la putere sau ca acum in opozitie poate sa subventioneze gigacaloria astfel incat clujenii sa plateasca jumatate din pretul platit de constanteni adica 164 ron. Primarul si ai lui 9nu-s ai nostri !) consilieri TOTI CU CENTRALE TERMICE PROPRII AU AVUT GRIJA SA JOACE SAMBA ASTA VARA- TOTI CONSILIERII LUI MAZARE SUNT "RACORDATI"CU AFACERILE PROPRII LA BUGETUL PRIMARIEI ALIMENTAT DE NOI SI D.AIA NU MISCA IN FRONT !

Răspuns la: Si totusi sunt subventii...
Adăugat de : Un cetatean, 6 noiembrie 2012
In loc sa fie tendentiosi, invit stimatii ziaristi de la Cuget liber sa arate cititorilor cum sta treaba cu subventia la caldura pentru persoanele cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7054 secunde