Liberalii și broasca râioasă

969
Liberalii și broasca râioasă - bb1fcbd750b78a0064c0313f5f12995b.jpg
Nu pot să cred că oamenii de dreapta care nu l-au vrut pe Băsescu președinte vor putea fi determinați sau vor găsi în ei resursele de ură și de inconștiență care să le permită să pună ștampila pe Geoană în turul al doilea.
Se spune că un om politic trebuie să se educe într-atât încât să poată înghiți o broască râioasă înainte de micul dejun. Totuși, TOTUȘI!, Geoană este mult mai mult decât o broască râioasă, este masca pe care a îmbrăcat-o broasca râioasă cu chipurile și spiritele lui Iliescu, Voiculescu și Hrebenciuc la un loc. Cine nu l-a văzut ieri, înaintând ca o paiață aproape fără viață, condus din flancuri de nevastă și fiică, paralizat într-un rictus caraghios și într-un discurs de lemn pe care l-a tot emis în campanie, ca o placă stricată?
M-am gândit ce aș face dacă Geoană mi-ar spune, simplu, că afară plouă sau că a ieșit soarele. În primul caz, mi-aș pune ochelarii, în al doilea, mi-aș lua umbrela. Pentru că omul este FALS, fals, fals, nu are nimic autentic în el, până și indignările îi sunt jucate, tot ce spune pare și probabil este dictat de cineva, iar acești cineva care îl controlează și care se ascund în spatele lui sunt oamenii care au știut că trebuie să dispară din prim planul electoral și să-și aleagă o fantoșă, pentru că nu au făcut decât să tragă România în jos timp de 20 de ani.
Nici un liberal autentic nu va putea să pună, nestânjenit, ștampila pe Geoană, orice i-ar spune Tăriceanu, Antonescu sau… Hașotti. Și, indiferent de ceea ce vor declara liberalii în campania pentru turul al doilea, votul nu este cu bilele la vedere, ca în Parlament, fiecare putând hotărî în liniște, ferit de cenzura șefului pe linie de partid, ce este mai bine pentru el sau pentru țară.
Mai mult, cunosc chiar o grămadă de pesediști care nu l-ar vota pe Geoană nici dacă viețile și funcțiile lor ar depinde de acest vot. Mai ales la Constanța, unde mulți s-au înregimentat în partidul lui Mazăre numai ca să poată ocupa sau păstra poziții privilegiate. Și pentru acești pesediști, Geoană - președinte ar însemna ori un regres considerabil, de neacceptat TOTUȘI, ori un hazard total. Un om care poate fi atât de bine controlat și manevrat nu este o garanție, căci păpușarii se pot schimba când te aștepți mai puțin. Azi, Iliescu și Hrebe pot să fie în consens cu nevasta sau soacra lui Geoană, mâine altcineva le-ar putea câștiga simpatia la pachet cu slaba voință a soțului/ginerelui.
Totuși, TOTUȘI, liderii liberali ar trebui să privească puțin în viitor și să-și dea seama care sunt șansele REALE ca oamenii lor să le asculte îndemnurile de a vota cu Geoană, care sunt perspectivele ADEVĂRATE cu Geoană președinte și care sunt nevoile actuale ale României. Să-și înăbușe ura viscerală față de Traian Băsescu, înghițind ACEASTĂ broască râioasă, dacă așa o văd ei! Va fi, totuși, mult mai digerabilă. Depășind faza "oricine, chiar Vadim Tudor sau Gigi Becali, dar nu Traian Băsescu", slogan care nu mai ține după ce Crin a ieșit din cursă, liberalii pot urni România. Un guvern PD-L - PNL ar putea scoate ACUM țara din criza politică, ar putea redresa parcursul relațiilor cu FMI și ar putea obține banii de care avem atâta nevoie. Gândiți-vă, TOTUȘI…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : În puii lor
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Nu implicați copiii în politică!
Miercuri, 18 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Famiglia de la Constanța
Luni, 16 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : O lobotomie culturală doriți?
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Ticăloșii presei
Vineri, 13 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Puiul ROGVAIV pentru votul incolor
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Sanchi, Ziua Dobrogei!
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Comentarii : Pixul bate criza
Pagina a fost generata in 0.4414 secunde